Nettbutikkens betingelser:

Fraktkostnad & Levering

Leveringen skjer med Posten/Bring.

Posten/Bring leverer pakken direkte til din postkasse eller ditt nærmeste utleveringssted om pakken ikke får plass i postkassen. Vi har fast fraktpris på kr 49 (For levering i Norge).

Ordre som kommer inn før kl 12.00 på arbeidsdager sendes alltid samme dag. Normal leveringstid er 1-4 arbeidsdager, avhengig av hvor du bor i Norge.

Betaling

Betaling skjer via Bank-/Kredittkort via Stripe.

Vi aksepterer Visa og MasterCard. Alle transaksjoner sendes kryptert via SSL (Secure Sockets Layer) og er helt sikre. Kortkjøp er avgiftsfritt.

Salg til mindreårige

Hvis du er under 18 år, må du ha tillatelse fra verge for å bestille varer fra oss.

Garanti & Reklamasjon

Vi garanterer at de varene du får er feilfrie ved levering. Skulle du få en defekt vare, vennligst kontakt oss på nettbutikk@phoneklinikken.no og beskriv detaljert hva feilen går ut på. Alle varer du kjøper av Phoneklinikken er dekket av både garanti og reklamasjonsrett, gjennom norsk lovgivning.

Garantiene kan variere fra merke til merke og ha forskjellig innhold, men reklamasjonsretten er lovfestet og følger alle produkter. For produkter som anses som forbruksvare, hvor livslengden avhenger av hvordan produktet blir brukt og oppbevart, kan garantitiden være redusert. Kontakt oss dersom du må benytte deg av garantien.

Vi betaler returfrakten ved en ev. retur av vare pga. garanti/reklamasjon. Vi betaler pengene tilbake til deg senest 14 dager, så lenge varen er mottatt, etter du har gjort oss oppmerksomme på at du ønsker å returnere en vare til oss. Vennligst vær oppmerksom på at vi kan holde tilbake betalingen dersom vi ikke mottar varen og du ikke kan oppvise kvittering eller vise til et sporingsnummer. Vær derfor sikker på at du sender tilbake din vare med sporingsmuligheter. Det er du som kunde som er ansvarlig for at varen kommer fram til oss. Dersom du sender en vare i retur til oss uten å ta kontakt, gjelder tilbakebetalingsfristen på 14 dager fra vi mottar returen. Ved en eventuell tvist har vi som policy å følge beslutningene til Forbrukerrådet.

Du har rett til å åpne forpakningen kostnadsfritt for å kontrollere at varen fungerer.

Kontaktinformasjon ved garanti/reklamasjoner:

nettbutikk@phoneklinikken.no

Sikkerhet & Personvern

Vi benytter SSL (Secure Socket Layer), hvilket betyr at alle bestillinger er kryptert, dvs. helt sikre.

Vi garanterer at vi aldri leverer ut dine personopplysninger eller e-postadresse til tredjepart, så fremt det ikke foreligger spesielle grunner til det. Du har rett til å få den informasjon vi har registrert om deg, og hvis du mener den er feilaktig eller irrelevant, kan du be om rettelse eller fjerning fra vårt kunderegister. Kontakt i så fall kundeservice på nettbutikk@phoneklinikken.no

Bruksanvisninger

Alle produkter som krever bruksanvisning blir levert med dette. Bruksanvisningen er skrevet på et forståelig språk (norsk, svensk, dansk eller engelsk), eller visuelt utformet.

Angrerett

Ved heving av kjøp henviser vi til angrerettloven.

Vi skal ha beskjed om heving av kjøpet innen 14 dager etter du har mottatt ordren.

For full tilbakebetaling av varen må den leveres tilbake med utfylt angreskjema, ubrukt, inkludert alt innhold, samt original hel emballasje. Dersom produktet leveres tilbake mangelfullt eller skadet, vil det bli trukket et beløp i forhold til det verditapet skaden eller manglene utgjør. Kjøper er ansvarlig for returfrakten og ansvarlig for selve transporten.

Angreskjema-Phoneklinikken.pdf

Bedriftsinformasjon

Org.nr. NO 954 092 704 MVA, Phoneklinikken /Foto & Lab Service Sandnes AS.

Bedr.nr. 873 867 752, Phoneklinikken Hovedkontor

Larsamyrå 10, 4313 Sandnes

Copyright

Alt innhold på www.phoneklinikken.no er Phoneklinikken AS sin eiendom. Innholdet er beskyttet etter opphavsrett, markedsførings- og varemerkelovgivning. Dette innebærer at varemerker, firmanavn, produktnavn, informasjon om produkter, herunder beskrivelse av produktene, bilder/grafikk, design, layout og annet innhold på sidene ikke kan lastes ned, kopieres, misbrukes eller benyttes på annen måte uten at dette er tillatt etter lovgivning eller etter samtykke fra Phoneklinikken.